kekkola

4 + 3 henkeä (+ kesäaitta 3:lle)
n. 80 m²

 

Kekkola sijaitsee Rantasalmella Rappusenjärven rannalla noin 700 metrin päässä Kolkonlahden Kesäkahviosta. Kekkolan perinteinen maalaismiljöö sopii niin koko perheen lomapaikaksi, kaveriporukan yhteiseen kokoontumiseen kuin juhlien järjestämiseenkin. Kekkolan tilavassa tuvassa ja uudella terassilla mahtuu viettämään aikaa yhdessä isollakin porukalla. Terassille on järvinäköala ja kulku kätevästi suoraan tuvasta.  

Kekkolassa on viihtyisä ja ainutlaatuinen tunnelma; vanha talo huokuu nostalgiaa ja tarinoita vuosien takaa. Vuosina 2021-2022 tehdyssä remontissa upeat alkuperäiset hirret ja parrut pääsivät esille ja oikeuksiinsa. Remontin myötä uutena tulivat myös mukavuudet, kuten wc ja suihku, pyykinpesukone, keittiöön juokseva vesi ja astianpesukone.


Kekkolassa on ainekset onnistuneeseen maaseutulomaan; oma rauha metsien ja peltojen ympäröimänä, tilava pihapiiri, mahdollisuus vesillä liikkumiseen, rantasauna ja ulkotulipaikat. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Kekkolaan. Kekkolan isossa pihapiirissä on lemmikkieläimille paljon tilaa eikä naapureitakaan ole aivan lähellä.

 

Makuupaikat

 

Kekkolan päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta parisängyin. Remontissa vuonna 2021 kakkosmakuuhuoneesta saatiin aiempaa tilavampi. Päämakuuhuoneessa on lisävuoteena vanha puusänky (1 hlö) ja  tuvassa on levitettävä vuodesohva (2 hlö) tai noin 60 metrin päässä rannalla kesäaitassa on kolme vuodepaikkaa.

 

Kekkolan ranta

 

Kekkolan savipohjainen ranta on matala. Rappunen on 3,5 km pitkä ja 1,8 km leveä järvi, jonka lintu- ja kalakanta on erityisen rikas. Rappunen on erinomainen kalapaikka kalastuksen ystäville.

Rannalta löytyy saunarakennus pienellä pukuhuoneella ja katetulla terassilla. Rantasaunaan tulee kylmä järvivesi sähköpumpulla kesäaikaan. Kekkolasta löytyy puuliiterit sekä talolta että rannalta. 

Ruokailu ja ruoanlaitto Kekkolassa

 Keittiöstä löytyy tilava jääkaappi-pakastin sekä perinteinen maakellari, jota voi myös hyödyntää kylmäsäilytykseen. Ruoanvalmistus Kekkolassa luonnistuu monella tapaa;  tuvan puuhellalla, leivinuunissa, keittiössä kiertoilmauunissa tai keraamisella liedellä, terassilla kaasugrillissä, pihalla nuotiopaikalla tai rannalla grillikatoksella.

 

KEKKOLA LOMARENKAALLASähkövalaistus, sähkölämmitys, leivinuuni, vesijohto, suihku, puulämmitteinen rantasauna, rantasaunalle järvivesi sähköpumpulla kesäisin, WC, ulkokäymälä, puuhella, keraaminen liesi, kiertoilmauuni, jääkaappi-pakastin, maakellari, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, puuliiteri x 2, kaasugrilli, grillikatos, ulkotulipaikka, laituri, soutuvene x 2, kajakki, pelastusliivit, frisbeegolf ja muita pihapelejä sekä sadepäivien varalle sisäpelejä ja lukemista, tuvassa myös viihdykkeeksi TV, DVD, radio sekä karaokelaitteet, 

etätyöpiste päämakuuhuoneessa ja Wi-fiValtatie 700 m, bussipysäkki 700 m, Rantasiipi 700 m, Kolkonlahden Kesäkahvio 700 m, ravintola 4,5 km (Kuus-Hukkalan lomakylä), kauppa 16 km, Rantasalmi 16 km, Juva 23 km, Savonlinna 37 km, rautatieasema 37 km, Helsinki 300 km.

 

 

 

 

Katso ajankohtaiset hinnat sekä varaustiedot

 Lomarenkaan sivuilta

 

 

 

 

Altaanmaantie 48, 51940 Rantasalmi

 

 

 

 

Kuvat saa isommaksi klikkaamalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATSO MYÖS KEKKOLAN KUVA-ALBUMI FACEBOOKISSA

 

 

 

 

VARUSTUS
etäisyydet
hinnat
SIJAINTI